Skoči na sadržaj

Gallus catering

Ketering usluge

Gallus je ketering

GALLUS KETERING ( uslužno) оrijentisana firma, којa је specijalizovana za usluge spremanja i organizovanja hrane i pića za različite događaje i prilike. Ovaj vid usluga ima rastujući trend, svuda u svetu i ima sve značajniji udeo u ukupnoj ugostiteljskoj ponudi. Mi smo tu da Vašim gostima poslužimo ili dostavimo kvalitetna i ukusna jela. Radimo rođendane, krštenja, punoletstva, venčanja, korporativne proslave, žurke, Slave, konferencije….

1 . Pomoc kuvara u kreiranju jelovnika za Vasu proslavu:

Naš šef kuhinje , sa vrlo bogatim iskustvom u restoranima i hotelima po svetu i kod nas će Vam vrlo rado pomoći i predložiti Menu i formu posluženja za Vašu proslavu. On sa ostatkom tima kreira i priprema hranu za Vašu proslavu, uzimajući u obzir sve specifičnosti samog Event-a , posebne zahteve nekih gostiju : alergije, intolerancije , verska ograničenja konzumacije određenih namirnica…

2 . Raznovrsna ponuda jela, tehnika kuvanja, inovacija :

Gallus nudi širok spektar izbora hrane . Nudimo širok izbor hladnih i toplih predjela, supa, čorbi, potaža, glavih jela, salata, sendviča, kolača, torti…. Jelovnici mogu da se razlikuju u velikoj meri, od tradicionalnih, modernih, proazijski, juznoamerički, egzotični, riblji, mesni, vegeterijanski, veganski….Takođe možemo Menu prilagoditi temi Event-a ili zahteva ishrane.

3 . Prilagođavanje i dogovor u skladu sa Vašim zahtevima:

Pružanje naših usluga je vrlo prilagodljivo, shodno Vašim zahtevima. Dogovaramo se oko svega, o Menu, veličini porcija, stila prezentacije tanjira, načina serviranja hrane : švedski sto, sharing (family način ), servis na tanjire . Takođe , daćemo sve od sebe da se prilagodimo Vašem budžetu.

4 . Tipovi događaja - Eventa:

Bavimo se dostavom i organizovanjem hrane ( po dogovoru pića i usluge posluživanja hrane i pića. Tipovi događaja mogu biti vrlo različiti , uključujući svadbe, punoletstva, Krštenja, dečije rođendane, Slave, korporativne sastanke i proslave, privatne zabave, gala večeri i još mnogo toga.

5 . Logistika i organizacija:

Po dogovoru – mogućnost usluge organizacije hrane i pića u celosti. To podrazumeva : pripremu, transport, serviranje i aranžiranje (ili samo isporuka , zavisno od dogovora ), dopunu – ako nešto nestane od hrane ili pića . Ali, takođe, nudimo i mogućnost rasklanjanja svega što je vezano za hranu i piće, posle proslave. Postoji mogućnost obezbeđivanja osoblja : kuvari, konobari, šankeri, …da bi obezbedili nezaboravan doživljaj za Vaše goste.

6 . Fleksibilnost mestu održavanja Event-a ( ograničeno ):

Možemo se prilagoditi u skladu sa dogovorom, za Evente , na različitim mestima . Naravno, obavezno je obezbediti tehničke uslove : vodu, struju, prostor, mogućnost loženja ( ako je , na primer, roštilj…itd)

7 . Kvalitet i prezentacija:

Gallus Catering uvek kvalitet jela postavlja sebi , kao prioritet. Prezentaciji i izgledu tanjira , švedskog stola , ovala…poklanjamo posebnu pažnju.

8 . Zdravstvena bezbzbednost hrane:

Svo osoblje je profesionalno, sa dugogodišnjim iskustvom rada po hotelima, restoranima , ketering…Samim tim poštuje sve bezbednosne, higijenske i sanitarne norme prilikom skladištenja, spremanja, transportovanja i serviranja hrane.

9 . Negovanje odnosa sa
klijentima :

Od prvog kontakta sa klijentom , slušamo pažljivo zahteve klijenta i radimo na tome da izađemo u susret svim nama izvodivim zahtevima. Smatramo da je izgradnja međusobnog poverenja od presudnog značaja, da bi uspešno realizovali proslavu po Vašim željama. U skladu sa Vašim željama planiramo Menu i koordinišemo sve ugostiteljske usluge u skladu sa zahtevima.